ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΟ ΒΑΚΑΛΑ

Η Εταιρεία Μας

Από το 1984, η εταιρεία Έπιπλο Βακαλά, δραστηριοποιείται στο χώρο του οικιακού και επαγγελματικού επίπλου, κάνοντας τις επιθυμίες σας πραγματικότητα.

Η πολυετής πείρα, σε συνδυασμό με τη γνώση και τη συνέπεια, έχουν εδραιώσει την παρουσία της στο χώρο του επίπλου και αποτελούν πλέον αναμφισβήτητα χαρακτηριστικά που εγγυώνται μοναδικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας και άριστης αισθητικής.

Το κατασκευαστικό της τμήμα είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούν και παρουσιάζουν μοναδικά σχέδια υψηλής αισθητικής σε ασυναγώνιστες τιμές. Παράλληλα, ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος από το πρώτο στάδιο παραγωγής μέχρι και το τελευταίο, εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων συνθέτει προτάσεις που προσαρμόζονται στο δικό σας προσωπικό γούστο και ταιριάζουν σε κάθε χώρο. Έπιπλα άνετα και λειτουργικά αναδεικνύουν όλες τις τάσεις του σύγχρονου design ενώ οι λάτρεις του κλασικού, διαχρονικού επίπλου, ανακαλύπτουν εξαιρετικές προτάσεις που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την αισθητική.

 

Η Φιλοσοφία Μας

Οι βασικοί άξονες φιλοσοφίας μας, είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και οι ανταγωνιστικές τιμές. Τα έπιπλα, είναι εξ’ ολοκλήρου χειροποίητα. Το πάθος μας για το έπιπλο μας οδηγεί στο σχεδιασμό και την κατασκευή μοναδικών κομματιών.

Η άψογη επεξεργασία του υλικού που αναδεικνύει το ξύλο μέσα από μοντέρνες και κλασσικές γραμμές, αποτυπώνεται σε όλες τις δημιουργίες ακόμη και σε ειδικές κατασκευές. Αναλαμβάνουμε την μελέτη χώρου και σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις. Υλοποιούμε τις ιδέες σας κατασκευάζοντας έπιπλα προσαρμοσμένα στο χώρο σας.

Έπιπλα Λάρισα